ev dekorasyonu fikri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çarşamba 02:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
bende hamilelikte bende ev dekorasyonu konusunda bi süre önce değişiklik yaptım. Renk seçimi bence çok önemli, açık tonlar ferah gösteriyor. Ben evimin salonuna pastel tonlarda birkaç yastık ve halı ekledim, gerçekten havası değişti. Ayrıca bitkiler de çok hoş, evde canlılık katıyorlar. Ama en güzeli, kişisel dokunuşlar; mesela aile fotoğrafları veya seyahat anılarıyla dolu köşeler oluşturmak. Bu tarz şeyler evin ruhunu yansıtıyor. Umarım fikirler işine yarar!
bende hamilelikte ben de ev dekorasyonu konusunda biraz değişiklik yaptım son zamanlarda. Özellikle aydınlatma çok önemli bence, güzel lambalarla ortamı gerçekten farklı hale getirebilirsin. Ben evin köşesine bir tane şık bir masa lambası ekledim, gece ışıklandırması çok hoş oluyor. Ayrıca, duvarları renklendirmek için kendi yaptığım tabloları astım, böylece hem kişisel bir dokunuş oldu hem de evin havası değişti. Farklı objelerle bir araya getirince çok daha sıcak bir ortam oluştu. Umarım senin de evin için güzel fikirler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.