ev dekorasyonu fikri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Perşembe 16:48
Yine bir soruyla geldim :) Hukuk Köşesi konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bende de ev dekorasyonu konusunda birkaç fikir var. Öncelikle, duvarları açık renklere boyamak mekanı daha geniş gösteriyor, bence kesinlikle denemelisin. Ben de evimi yenierken, duvarları beyaza boyayıp, canlı renklerde aksesuarlar kullandım, çok hoş oldu. Ayrıca, bitkiler de eklmek ferah bir hava katıyor. Arkadaşların farklı şeyler söyleyebilir ama en önemlisi senin zevkin. Umarım ilham alırsın!
Bence ev dekorasyonu kişisel bir alan ve herkesin tarzı farklı. Ben de evimde bazı değişiklikler yaptım, mesela oturma odasına büyük bir halı almıştım, gerçekten ortamı canlandırdı. Ayrıca, duvarlara koyduğum çerçeveli fotoğraflar da çok hoş bir atmosfer yarattı. Küçük dokunuşlar bile büyük farklar yaratabiliyor. Umarım sen de güzel bir şeyler çıkartırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.