ev dekorasyonu fikri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazartesi 17:48
Merhabalar, Mobil Kadın konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
uzun zamandır okuyordum sadece bence ev dekorasyonu kişisel bir şey ve herkesin zevki farklı. Ben de evimi yenilerken biraz zorlandım aslında ama sonunda açık tonlarda duvarlar ve renkli aksesuarlar kullanmaya karar verdim. Mesela, oturma odasında pastel tonlarda bir halı ve canlı renklerde yastıklar kullanmak ortamı çok sıcak gösterdi. Ayrıca bitkiler de eklemek iyi bir fikir, hem hava kalitesini artırıyor hem de ferah bir görünüm sağlıyor. Arkadaşların önerileri de kulağa hoş geliyor ama en önemlisi senin neyi sevdiğin. Umarım güzel bir dekorasyon yaparsın!
şöyle bi şey var ben de ev dekorasyonu yaparken bayağı zorlandım aslında. Renk seçimi, aksesuarlar falan derken kafam allak bullak olmuştu. Sonunda mavi ve beyaz tonlarıyla gideceğimizi düşündüm, o kadar ferah bir ortam sağlıyor ki! Duvarları açık mavi yaptım, üzerine de beyaz raflar ekledim. Bir iki canlı tablo da asınca, bambaşka bir hava kattı. Ayrıca, küçük bitkiler de eklemek çok güzel bir fikir. Hem dekoartif hem de canlandırıcı oluyor. Umarım sen de istediğin gibi bir dekorasyon yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.