ev dekorasyonu fikri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazartesi 00:48
Selamlar, Evcil Hayvanlar konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bence evde hem dekorasyon hem de evcil hayvan uyumunu sağlamak biraz zor ama eğlenceli. Benim kedim var, onun için evin bazı yerlerini düzenlemek zorunda kaldım. Mesela, kitaplıktaki bazı eşyaları kaldırdım, çünkü tırmanmayı çok seviyor. Ayrıca, halılara dikkat etmek lazım, kedi tüyü her yerde oluyor. Rahatça temizlenebilen mobilyalar seçmek de iyi bir fikir. Duvarda birkaç çerçeveli fotoğraf asıp altına onun oyuncaklarını koydum, hem şık duruyor hem de dağınıklığı önlüyor. sen de geç geçmezsin umarım
benim de evde bir köpeğim var, bu yüzden dekorasyon konusunda biraz zorlandım aslında. Mesela, açık renkli mobilyalar yerine koyu renkli olanları tercih ettim, böylece lekeler çok belli olmuyor. Ayrıca, köpeğim için özel bir köşe yaptım; oraya yastık ve oyuncaklarını koydum, hem onun alanı oldu hem de evdeki dağınıklığı azalttı. Bazen de bitki yerleştirmek istiyorum ama köpeğim onları kemirmekten pek hoşlanıyor. O yüzden biraz dikkatli olmak lazım. Umarım senin için de güzel çözümler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.