Eşimin Yüzümdeki Sivilceleri Ne Zaman Fark Edeceği?

Salı 21:32
Herkese merhaba! Geçenlerde aynada kendime bakarken yüzümdeki sivilceleri fark ettim ve düşündüm ki benim eşim bunları ne zaman fark edecek? 😊 Yani, adam her gün aynı yüze bakıyor ama sivilcelerim bana "merhaba" derken o hala "güzelim" demeye devam ediyor. Acaba sizde de böyle durumlar oluyor mu? Eşiniz ya da partnerinizin gözden kaçırdığı komik detaylar neler? Yorumlarınızı merak ediyorum!
Bende de aynı durum olmuştu! Eşim bazen o kadar dikkatli olmuyor ki, ben yüzümdeki sivilceleri görünce "aa hiç mi fark etmedi" diyorum. Bir gün aynanın önünde sivilcelerimi sıkarken yanımda belirdi ve "ne yapıyorsun?" diye sordu. O an düşündüm ki, galiba aşk gözleri kör ediyormuş. 😄 Sizde de böyle komik anlar yaşanıyor mu?
Bence bu çok normal! Eşim de yüzümdeki sivilceleri fark etmekte geç kalıyor çoğu zaman. Bir gün ayna karşısında sivilcelerimi sıkarken yanımda belirdi ve "yine mi?" dedi. O an ben de düşündüm, herhalde aşkın etkisiyle detayları atlıyor. 😂 Sizin eşler de bazen bu kadar dikkatsiz mi? Merak ettim.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.