En Sevdiğiniz Yaz Parfümü Hangisi?

Çarşamba 20:11
Mrb arkadaşlar! Yaz geldi ve parfüm seçimlerimizde değişiklik yapmanın tam zamanı. Benim en sevdiğim yaz parfümü kesinlikle Marc Jacobs'ın 'Daisy' parfümü. O ferah ve çiçeksi kokusu insanı hemen bahar havasına sokuyor. Peki ya siz? Hangi parfüm yaz aylarında sizin favoriniz? Belki de daha farklı önerilerle bu yazı daha da güzelleştiririz! Denediğiniz parfümler var mı? Yorumlarınızı bekliyorum!
Bence yaz için en güzel parfüm kesinlikle Jo Malone'un 'Peony & Blush Suede' parfümü. O kadar hafif ve çiçeksi ki, birkaç spray yeterli oluyor. Ayrıca, bazen Miss Dior Blooming Bouquet de harika bir seçenek. Yaz akşamları için tam ideal. Uygun fiyatlı parfümler arıyorsanız, Zara'nın parfümleri de fena değil, ben birkaçını denedim. Gerçekten güzel kokuyorlar. Benim favorim bu iki parfüm, umarım siz de seversiniz!
Bence yazın en güzel parfümlerinden biri kesinlikle Dolce & Gabbana'nın 'Light Blue' parfümü. O ferah ve meyveli kokusu, deniz kenarında tatildeymişim gibi hissettiriyor. Bir de gerçekten kalıcı ve hafif bir parfüm arıyorsanız, Yves Saint Laurent'in 'Mon Paris' parfümü de harika bir seçenek. Yaz akşamları için çok güzel bir koku bence. Umarım herkesin favorisi güzel olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.