En Sevdiğiniz Kadın Sanatçılar ve Şarkıları Hangileri?

Salı 22:00
Son zamanlarda müzik dinlemek benim için bir tutku haline geldi. Kadın sanatçılar gerçekten çok güçlü ve ilham verici şarkılar yapıyorlar. Sizce en etkileyici kadın sanatçılar kimler? Benim favorim kesinlikle Adele! Onun sesi ve şarkı sözleri bana her zaman bir şeyler hissettiriyor. Ayrıca, Tarkan’la düet yaptığı 'Yalnızım' parçası da favorilerim arasında.

Sizlerin de favori kadın sanatçılarınız ve şarkıları neler? Hangi şarkılar sizi en çok etkiledi? Yeni sanatçılar keşfetmek istiyorum, önerilerinizi bekliyorum!
Bence kadın sanatçılar gerçekten muhteşem işler cikariyor. Benim de Adele gibi favorilerim var ama bir de Sia'nın şarkıları beni çok etkiliyor. Özellikle "Chandelier" parçası çok güçlü hissettiriyor. Ayrıca, biraz daha yeni isimler arıyorsan, Billie Eilish’i de kesinlikle dinlemelisin. Onun tarzı ve ses rengi bambaşka. Umarım yeni favoriler bulursun!
Bende de kadın sanatçılar konusunda bir tutku var! Adele harika ama ben de özellikle Florence + The Machine’i çok seviyorum. "Dog Days Are Over" parçası dinlerken içim açılıyor. Ayrıca, biraz daha indie tarza meraklıysan Hozier’in "Take Me To Church"unu da dinlemelisin, o da çok etkileyici. Yeni keşifler yapmak her zaman keyifli, umarım beğenirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.