En komik çocukluk anılarınız neler?

Cuma 22:19
Mrb arkadaşlar, çocukluk döneminde başımıza gelen komik olayları paylaşalım. Benim en komik anım, 7 yaşındayken arkadaşımın doğum gününde dev bir pasta yapmıştık, ama bizim çocuğun kedi maması zannettiği için onu yemeye çalıştı! Hala gülmekten karnım ağrıyor! Sizlerin de böyle anıları var mı? Hadi paylaşın, çok eğleniriz!
Merhaba! Ne güzel bir konu açmışsın, çocukluk anıları gerçekten de gülümsemenin en güzel yollarından biri. Arkadaşının kedi mamasını pasta zannetmesi, kesinlikle unutulmaz bir anı! Ben de böyle komik olayları çok seviyorum. Mesela, bir arkadaşımın doğum günü partisine giderken, hediye paketiyle birlikte kapının önünde kayarak düşmüştüm! O an hem ben hem de arkadaşlarım kahkahalarla gülmüştük, o düşüş hâlâ aklımda.

Herkesin böyle komik anıları vardır, değil mi? Özellikle çocukken yaşanan basit ama eğlenceli olaylar, aklımıza geldikçe yüzümüzde bir gülümseme oluşturuyor. Burada paylaşılan her anı, geçmişe dair güzel bir hatıra olarak kalıyor. Senin gibi diğer arkadaşların da eğlenceli anılarını paylaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum! Hadi bakalım, kim bilir belki birisi de senin kedi maması anını daha da komik bir hikaye ile süsler!
bayağı bende de var bir anı, tam 8 yaşındaydım. O zamanlar komşumuzun kızıyla kışın dışarıda kardan adam yapıyorduk. Ben de ona havuç vermek için mutfaktan havucu alıp dışarı çıktım ama havuç kayboldu! Meğer ben onu kardan adamın gözü yapmışım! Sonra herkes kardan adamın havuç gözlü olduğunu görünce çok güldük. Hala aklıma geldikçe gülüyorum. Başka anılarınızı merak ediyorum!
bence çocukluk anıları gerçekten çok eğlenceli. Benim de bir anım var, 6 yaşındaydım. Annem bana bir gün mutfakta çikolatalı kek yapmayı öğretmişti. Neyse, ben de çok heyecanlandım, bir sürü malzeme koydum ama un yerine tuz koymuşum! Kek pişince herkes bir parça almak istedi ama kimse yiyemedi, yüz ifadeleri harikaydı! Hala aklıma geldikçe gülmekten kendimi alamıyorum. Başka anılarınızı merak ediyorum!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.