El ve Ayak Bakımı rutinim değişti, paylaşayım

Pazartesi 17:48
Herkese selam, El ve Ayak Bakımı başlığına kuru cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bence el ve ayak bakımı gerçekten önemli, özellikle kış aylarında. Ben de kuru cilt için bir süre önce nemlendirici kremler denemeye başlamıştım. En iyi sonuç aldığım ürün, bir doğal yağ karışımı oldu. Yatmadan önce sürüyorum, sabah cildim pürüzsüz uyanıyorum. Ayrıca çorapla kullanmayı da unutmuyorum, o da etkili oluyor. Fiyat/performans açısından bence gayet uygun. Bu aralar bir de peeling ürünü denemek istiyorum, umarım işime yarar. Senin denediğin ürünler neler?
Kızlar, el ve ayak bakımı gerçekten önemli bence. Ben de kışın cildim çok kuruyunca, yoğun nemlendirici kremlere yöneldim. Bir markanın shea yağı içeren kremini kullanıyorum, o kadar güzel nemlendiriyor ki, sabahları cildim yumuşacık oluyor. Ayrıca, haftada bir de ayak peelingi yapıyorum. Ayaklarımın daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Bunları denemek isterseniz bence fiyat/performans açısından güzel. Başka önerileriniz var mı?

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.