El ve Ayak Bakımı rutinim değişti, paylaşayım

Perşembe 16:48
Herkese selam, El ve Ayak Bakımı başlığına kuru cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bende de benzerini yaşadım bende de bu kuru cilt sorunu var, özellikle kışın daha da kötüleşiyor. Benim rutinim genelde nemlendirici kremlerle başlıyor. En son L'Occitane'ın shea yağı kremiyle tanıştım, gerçekten iyi geldi. Ayrıca, her akşam yatmadan önce ayaklarımı nemlendirip çorap giymek de çok işe yarıyor. Fiyat/performance olarak bence güzel bir seçenek. Umarım bu bilgiler faydalı olur, sizlerin de önerilerini merak ediyorum!
ben de benim de cildim kışın çok kuruyor, özellikle ellerim. Son zamanlarda Neutrogena'nın el kremini kullanıyorum, gerçekten çok iyi geldi. Ayrıca, ayaklarım için de Vaseline'in yoğun nemlendiricisini kullanıyorum. Çorapla yatmayı da ben de çok seviyorum, sabaha ayaklarım yumuşak uyanıyor. Fiyat olarak da oldukça uygun, kesinlikle tavsiye ederim. Sizin de paylaşımlarınızı merak ediyorum, umarım herkes için en iyisi bulunur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.