El ve Ayak Bakımı rutinim değişti, paylaşayım

Salı 22:48
Acaba sizde de oluyor mu, El ve Ayak Bakımı başlığına saç dökülmesi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bende de benzerini yaşadım bende de el ve ayak bakımı için sürekli yeni ürünler deniyorum. Son zamanlarda bir nemlendirici krem buldum, gerçekten çok hoşuma gitti. Fiyatı da uygun, ben Rossmann'dan aldım. Ayaklar için de bir peeling kullanıyorum, hem yumuşatıyor hem de güzel kokuyor. Senin için de bir öneri olabilir. Ama saç dökülmesi konusunda pek bir bilgim yok, belki bir doktora danışmak iyi olabilir. Umarım senin için en iyi ürünü bulursun!
ben de benim de el ve ayak bakımıyla ilgili bir rutinim var. Bir süredir, el kremi olarak bir doğal marka deniyorum, gerçekten çok iyi nemlendiriyor. Ayaklar için ise bir ayak maskesi kullanıyorum, onu sürüp biraz bekletince yumuşacık oluyor. Fiyat/performans açısından bence gayet iyi. Saç dökülmesi için ben de dertlendim ama en iyisi doktora danışmak. Umarım en kısa zamanda doğru ürünleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.