El ve Ayak Bakımı için ürün önerisi arıyorum

Perşembe 16:48
Merhaba kızlar, El ve Ayak Bakımı başlığına makyaj sabitleme için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de el ve ayak bakımında hep bir arayış vardı. Geçenlerde bir arkadaşımın önerisiyle bir krem dendim, adı "Nivea Soft". Gerçekten çok güzel nemlendiriyor, hem de çok uygun fiyatlı. Ayaklarım için de "Scholl"un ayak maskesini kullandım, çok etkiliydi! Ama bence en önemlisi düzenli kullanım. Eğer bulamazsanız, doğal yağlar da iyi geliyor, ben zeytinyağı kullanıyorum arada. Umarım bu bilgiler işinize yarar!
hmm benim de el ve ayak bakmı konusunda hep bir mücadelem vardı. Son zamanlarda "Vaseline" kullanıyorum, gerçekten çok iyi nemlendiriyor. Ozellikle gece yatmadan önce sürüp çorapla uyursanız sabah ayaklarınız pırıl pırıl oluyor. El için ise "Neutrogena" el kremini denedim, çok memnun kaldım. Fiyatı biraz yüksek ama bnc değer. Ayrıca, bazen evde doğal peeling yapıyorum; şeker ve zeytinyağı karışımı süper işe yarıyor. Umarım bu öneriler işinize yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.