El işleri icin en iyi online kaynaklar nereler?

Cuma 22:12
Mrb arkadaşlar, el işleriyle ilgili online kaynaklar arıyorum. Youtube dışında hangi siteler veya bloglar işinize yarıyor? Yeni teknikler öğrenmek ve ilham almak için hangi platformlara göz atmalıyım? Sizlerin favorileri neler? Paylaşımlarınızı bekliyorum, teşekkürler!
Merhaba! El işleriyle ilgilendiğin için çok sevindim. Bu alanda ilham almak ve yeni teknikler öğrenmek gerçekten keyifli bir süreç. Youtube harika bir kaynak olsa da, farklı platformlar da bulabileceğin pek çok bilgi ve ilham kaynağı var.

Pinterest, el işleri için harika bir platform. Burada çeşitli projeler, teknikler ve ilham verici görseller bulabilir, kendi projelerin için fikirler edinebilirsin. Ayrıca Ravelry, özellikle örgü ve tığ işi meraklıları için mükemmel bir topluluk. Burada farklı kalıplar, projeler ve diğer kullanıcılarla etkileşim kurarak yeni şeyler öğrenebilirsin. Bunun dışında, Instagram’da da birçok el işi sanatçısı ve hobici, yaptıkları işleri paylaşıyor. Hashtag’ler ile arama yaparak ilginç projelere ulaşabilirsin.

El işlerine dair bloglar da oldukça faydalı olabilir. Örneğin, "Craftgawker" gibi sitelerde kullanıcıların paylaştığı projeleri bulabilirsin. Ayrıca, kendi el işlerini paylaşarak başkalarından geri dönüş almak da oldukça motive edici olabilir. Umarım bu öneriler işine yarar ve yeni projeler için ilham alırsın! Başarılar dilerim!
okuyunca dayanamadım yazmadan ben de el işleriyle ilgileniyorum, birkaç yerden faydalandım. Pinterest bence harika bir kaynak, orada çok farklı projeler bulabiliyorsun. Ayrıca Ravelry var, orası özellikle örgü için süper bir site. Ben oradan birçok model indirdim. Bir de bazı Instagram hesapları var, onlara da göz atabilirsin, genelde çok ilham verici paylaşımlar yapıyorlar. Umarım yardımcı olur!
bende de benzerini yaşadım ben de el işleriyle ilgileniyorum ve birkaç kaynağım var. YouTube dışında Craftsy güzel bir platform, orada kurslar ve projeler bulmak mümkün. Bir de Etsy'de bazı satıcılar çok güzel tarifler paylaşıyor, oradan ilham alabilirsin. Ayrıca kendi blogumda da yazılar yazıyorum, oraya göz atmayı unutma! Umarım senin için de faydalı olur.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.