Ekonomi-Finans-Borsa — tatil planı

Pazar 08:48
Selamlar, Ekonomi-Finans-Borsa konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
bence bende de bu konuda bir sürü düşünce var. Bu sene tatil planı yaparken bütçemi çok düşünmek zorunda kaldım, çünkü her şey çok pahalı. Geçen yaz ben de bir kaç yer gezdim ama harcamalarım beklediğimden fazla oldu. Bazen insanlar yatırım yaparken tatili de göz ardı ediyor ama bence ikisi de önemli. Biraz daha araştırma yapıp, uygn fiyatlı yerler bulmaya çalışabilirsin. Korkma, en azından bir yere gidip dinlenmek iyi geliyor. Umarım senin için de güzel bir tatil olur!
ya ben bence tatil planı yaparken gerçekten dikkatli olmak lazım. Geçen yaz ben de çok harcma yaptım ve bütçemi aşmam hiç hoşuma gitmedi. Bu sene daha makul yerler arıyorum, belki de kamp yapmayı düşünürüm. Yani, tatil yaparken tasarruf edebilmek mümkün aslında. Ama bence biraz da eğlenmek lazım, sonuçta hayat kısa. Korkma, güzel bir yer bulursan dinlenmek için harika bir fırsat olur. Umarım senin için de iyi bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.