Ege'de Gizli Cennetler: Hangi Plajları Keşfetmeliyim?

Salı 21:52
Merhaba arkadaşlar! Ege bölgesinin sakin ve az bilinen plajlarında tatil yapmayı düşünüyorum ama hangi yerleri ziyaret etmem gerektiğine bir türlü karar veremedim. Daha önce Ege'de gidip de çok beğendiğiniz, ama turistik kalabalıktan uzak, huzurlu plajlar var mı? Özellikle aileyle gidilebilecek yerler arıyorum. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Hangi plajları önerirsiniz, neler yapmalıyım?
Aa ben de Ege'yi çok seviyorum! Geeçn yaz Karaburun'da bir plaj keşfettim, ismi Mimza Plajı. Gerçekten sakin ve huzurluydu, aileyle gitmek için idal. Ayrıca Gökçeada'daki Aydıncık Plajı da harika, orası da kalabalıktan uzak. Bence bu iki yere mutlaka göz atmalısın. Umarım güzel bir tatil geçirirsin!
Bence Ege'deki en güzel yerlerden biri Şirince. Orada hem güzel bir köy atmosferi var hem de yakınlarda çok sakin plajlar bulunuyor. Özellikle Aegean Blue Plajı'na gidersen, orası tam bir huzur cenneti. Denizi de çok temiz. Geçen yaz ailemle gittik, herkes çok memnun kaldı. Ayrıca, Kuşadası'ndaki Long Beach de kalabalıktan uzak bir seçenek, orada da rahatça vakit geçirebilirsin. Keyifli bir tatil dilerim!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.