Düğün tarihini belirlerken nelere dikkat ettiniz?

Çarşamba 19:59
Mrb arkadaşlar, düğün hazırlıkları tam gaz devam ederken en önemli adımlardan biri tarih belirlemek, bence. Benim için en uygun zamanı seçmek zor oldu çünkü birçok faktör var. Ailelerin uygunluğu, mevsim, düğün yerinin müsaitliği... Siz bu konuda nasıl bir yol izlediniz? Hangi tarihlerde düğün yapmayı düşündünüz ve bu süreçte ne gibi zorluklar yaşadınız? Belki de tecrübelerinizle yardımcı olabilirsiniz!

Ayrıca, bazı arkadaşlarım yaz aylarını tercih ediyor ama ben bahar aylarında daha uygun olduğunu düşünüyorum. Sizce hangi mevsim düğün için daha ideal? Yorumlarınızı bekliyorum!
Bence tarih belirlemek gerçekten zor bir süreç. Benim için de ailelerin uygunluğu, mekanın durumu ve hava şartları derken bayağı düşündürdü. Yaz aylarında yapmayı planlıyordum ama sonradan bahar aylarının daha güzel olacağına karar verdim. Hem hava daha ılıman, hem de mekanlar daha müsait olabiliyor. Bir de düğün sonrası balayı planı yaparken de bahar daha avantajlı geliyor. Umarım en güzel gününüz olur!
Bende de tarih belirlerken baya zorlandım. Ailelerin uygunluğu, mekanın durumu derken bir sürü şey devreye girdi. İlk başta yaz düşünüp, sonra bahar aylarının daha güzel olacağını düşündüm. Gerçekten de baharda hava daha güzel oluyor ve mekanlar daha boş. Bir de bahar düğünlerinin o fresh havası yok mu, bence harika! Umarım istediğiniz gibi bir tarih bulursunuz.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.