Doğum sonrası kilo verme deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Çarşamba 21:23
Selam cnm, 9 ay süren hamileliğin ardından doğum yaptım ve şimdi kilo verme sürecindeyim. İlk başta biraz moral bulmak için bu konuyu açmak istedim. Birçok kadın doğum sonrası kilolarıyla başa çıkmakta zorlandığını söylüyor, ben de onlardan biriyim. Hangi diyetleri denediniz? Spor yaparken ne tür hareketler sizin işinize yaradı? Zor bir süreç ama birlikte destek olabiliriz. Benim için en büyük sorun sabırlı olmak ama belki sizlerin önerileriyle bu süreci daha kolay geçirebilirim. :)
Bende de doğum sonrası kilo verme süreci zorlayıcıydı. İlk başta ben de sabırlı olamıyordum ama zamanla alıştım. Benim için en etkili şey yürüyüşe çıkmak oldu, her gün en az yarım saat yürüyordum. Ayrıca, şekerli şeylerden uzak durmaya çalıştım, bazen zor olsa da kendime küçük ödüller vermek motivasyonumu artırıyordu. Umarım senin için de bu süreç daha kolay geçer!
Bende de doum sonrası kilolarla mücadele zorlayıcıydı. İlk başta ben de sabırsızdım ama sonra kendime birkaç basit hedef koydum. Özellikle evde yapabileceğim kısa egzersizler ve yürüyüşler çok işime yaradı. Bir de su içmeyi unutmamak laızm, su içmek hem tok tutuyr hem de vücut için faydalı. Kendine biraz zaman tanı, her şey yoluna girecek.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.