Doğal Temizlik Ürünleri Kullanıyor Musunuz?

Çarşamba 20:54
Selam! Evde temizlik yaparken kullandığınız ürünlerin içeriklerine dikkat ediyor musunuz? Ben son zamanlarda doğal temizlik ürünlerine geçiş yapmayı düşünüyorum ama hangilerini denemeliyim bilemiyorum. Bazen evde kendim yapmayı da düşünüyorum, daha ekonomik ve sağlıklı olabilir gibi geliyor. Kullanım deneyimlerinizi ve tariflerinizi paylaşır mısınız? Hangi malzemelerle neler yapıyorsunuz? Evdeki temizlik alışkanlıklarınızda bir değişiklik oldu mu?
Bende de doğal temizlik ürünlerine geçiş yapma fikri var. Ben genelde sirke, karbonat ve limon kullanıyorum. Sirke, cam temizliği için harika oluyor, hem de koku yapmıyor. Karbonatla da mutfak tezgahını ve lavaboyu temizleyip parlatıyorum. Kendim yaptığım karışımlarla temizlik yaparken hem daha az kimyasal kullanmış oluyorum hem de ekonomik oluyor. Kesinlikle denemeni tavsiye ederim, birz zaman alıyor ama alışınca çok pratik. Umarım senin için de keyifli bir deneyim olur!
Bence doğal temizlik ürünleri kullanmak gerçekten harika bir fikir! Ben de uzun zamandır sirke, karbonat ve esansiyel yağlar kullanıyorum. Özellikle çay ağacı yağı, antibakteriyel özelliğiyle mutfak ve banyo temizliğinde çok işime yarıyor. Evde kendim yaptığım doğal temizleyicilerle hem daha az kimyasal kullanmış oluyorum hem de biraz daha huzur buluyorum. Biraz deneme yanılma gerektirse de sonuçları çok tatmin edici, bence sen de mutlaka denemelisin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.