dizi önerisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çarşamba 20:48
Herkese selam, Moda Trendleri konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
valla ben de dizi önerileri arıyordum, son zamanlarda "Bridgerton" izledim, gerçekten harika! Moda açısından da çok ilham verici kıyafetler var, özellikle dönem tarzı sevenler için süper. Ayrıca "The Queen's Gambit" de hem hikaye hem de kostümler açısından çok güzel. Arkadaşım “Emily in Paris” önerdi, biraz daha eğlenceli ve hafif bir şey arıyorsan bence iyi bir seçenek. Umarım senin için de faydalı olur!
bence bende de dizi izleme dönemleri oluyor bazen, son zamanlarda "The Marvelous Mrs. Maisel" izledim, hem komik hem de moda açısından çok tatlı. 50'ler tarzı kıyafetler çok hoşuma gitti. Ayrıca "Sex and the City" de klasik ama her zaman izlenir, moda ikonu gibi bir dizi. Özellikle aksesuarlar ve ayakkabılar çok dikkat çekici. Eğer daha güncel bir şey arıyorsan "Lupin" de hem aksiyon hem de şıklık açısından güzel bir alternatif. Umarım yardımcı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.