dizi önerisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazartesi 08:48
Merhabalar, Hukuk Köşesi konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Balıkesir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
ben de aa ben de dizi izlemeyi çok severim. Hukuk temalı dizilerde "Suits" bence harika. Karakterler çok derin ve senaryosu da sürükleyici. Biraz daha gerilim seviyorsan "How to Get Away with Murder" da fena değil. Ben bu dizileri izlerken çok keyif aldım. Arkadaşların önerileri de önemlidir ama bence biraz da kendi zevkini takip etmelisin. Umarım hoşuna gider!
şöyle bi şey var aa ben de huuk dizilerini çok seviyorum. "The Good Wife" bence harika bir seçim. Karakterler çok iyi yazılmış ve dava süreçleri de oldukça ilgi çkici. Ayrıca "Better Call Saul" da izlenmeye değer, hem komik hem de dram unsurları var. İzlerken hep merakla bekledim ne olacağını. Umarım sen de keyif alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.