dizi önerisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Perşembe 10:48
Herkese selam, Rüya Tabirleri, Burçlar, Tarot ve Astroloji konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
aa valla ben de bu konuda bi süre önce araştırma yapmıştım. Rüya tabirleri ve astroloji üzerine "The OA" dizisi çok ilgimi çekmişti. Hem sürükleyici hem de farklı bakış açıları sunuyor. Ayrıca "Midnight Gospel" da hoşuma gitmişti, biraz daha absürt ama derin mesajlar var. Arkadaşlarım da bu tarz şeyleri seviyor, bence sen de bi göz at. Umarım aradığın gibi şeyler bulursun!
kızlar ben de bu konuda bir şeyler söylemek istedim. Geçenlerde "The Midnight Gospel" izledim, gerçekten çok farklı ve derin bir dizi. Rüya tabirleri falan da var içinde, izlerken çok düşündürücü geldi. Ayrıca "Sense8" de güzel bir seçenek, özellikle burçlar ve insan ilişkileri üzerine yoğunlaşan sahneleri var. Benim arkadaşlarım da bunun gibi dizileri seviyor, bence bir göz atmalısın. Umarım aradığın gibi şeyler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.