Diyet Yarışmalarında Kazanmanın Sırları Neler?

Çarşamba 20:09
Selam arkadaşlar, son zamanlarda diyet yarışmaları çok popüler oldu ve ben de katılmayı düşünüyorum. Ama tabi ki kazanmak istiyorum! Yarışmalara katılanlar, nasıl bir plan yaptınız? Kimler kazandı ve neler yaptınız? Bazen insanın motivasyonu düşebiliyor, bu tür ortamlarda nasıl motive kalıyorsunuz? Belki birlikte taktikler paylaşırız ve en iyi sonuçları alırız. Deneyimlerinizi bekliyorum!
Bende de diyette motivasyon düşüklüğü oluyordu, özellikle yarışma dönemlerinde. Ben genelde kendime küçük hedefler koyuyorum, mesela haftada 1 kilo vermek gibi. Bu hedeflri başardıkça kendimi daha motive hissediyorum. Ayrıca, destek grubu kurmak da iyi bir fikir, birlikte motive olmak için. Sosyal medya üzerinden benzer hedefleri olan arkadaşlarla iletisim kurmak da faydalı olabilir. Umarım herkes için güzel bir deneyim olur!
Valla ben de diyet yarışmasına katıldım geçen sene. İlk başta çok heyecanlıydım ama sonra motivasyonum düştü. En son 3 hafta içinde 2 kilo vermek gibi bir hedef koydum kendime. Küçük ödüller vermek de iyi bir motivasyon kaynağı oldu, mesela bir kıyafet ya da sevdiğim bir film izlemek gibi. Ayrıca, birlikte yarıştığım arkdaşlarla sürekli iletişimde kaldık, bu da çok motive etti. Umarım sen de keyif alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.