Diyet Sürecinde Motivasyonu Nasıl Koruyabilirim?

Salı 22:13
Selam arkadaşlar! Diyet yapmaya başladım ama motivasyonumu korumakta zorlanıyorum. İlk haftalar harika geçti ama şimdi biraz düşüş yaşıyorum. Belki de yalnız hissediyorum, bu süreçte destek arıyorum. Sizler bu zor zamanlarda nasıl motive kalıyorsunuz? Birlikte yarışmalara katılmak, grup destekleri oluşturmak gibi şeyler işe yarıyor mu? Yaşadığınız deneyimler ve öneriler için şimdiden teşekkürler! Hadi destek olalım birbirimize!
Bende de aynı şey olmuştu, ilk haftalar çok hevesliydim ama sonra motivasyonum düştü. Ben de grup oluşturup, arkadaşlarımla destekleşmeye başladım. Birlikte yemek tarifleri paylaşıp, yürüyüşe çıkıyorduk. Ayrıca, heedflerimi küçük parçalara bolmek de çok işime yaradı. Her hafta kendime bir hedef koyuyordum, böylece daha ulaşılabilir geliyor. Umarım sen de bir yol bulursun!
Bende de bu motivasyon düşüklüğü oldu, özellikle 2. haftadan sonra. Arkadaşımın tavsiyesiyle bir diyet uygulamaları grubuna katıldım, oradaki destek gerçekten faydalı oldu. Ayrıca, her gün kendime bir ödül belirleyip ona odaklanmak da tmm işe yaradı. Küçük hedefler koyarak ilerlemek, motivasyonumu artırdı. Umarım sen de bu süreçte güzel destekler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.