Diyet Listeleri — yeni diyet listesi başladım

Cuma 01:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Diyet Listeleri başlığına yeni diyet listesi ile ilgili yazıyorum. 27 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
geçenlerde bende de motivasyon düşüklüğü oluyor arada. Geçen ay ben de çok iyiydim ama bu hafta tatlı krizine girdim. Ara öğünlerde genelde yoğurt ya da meyve yiyorum, biraz daha sağlıklı hissettiriyor. Ama bazen bisküvi de kaçıyor tabi, kimse mükemmel olamaz 🙂 Motivasyonu korumak içn sevdiğin sağlıklı tarifler bulup denemek iyi geliyor bence. Biraz da spor eklemek de işe yarıyor. Umarım hedeflerine ulaşabilirsin!
slm bende de böyle dönemler oluyor bazen, özellikle tatlılar gözümün önünde olunca. Motivasyonu korumak için ben de ara sıra yeni tarifler deniyorum, bu hem eğlenceli hem de heyecan verici oluyor. Ara öğünlerde genelde ceviz ya da badem yiyorum, böylece hem tok kalıyorum hem de sağlıklı beslenmiş oluyorum. Ama işin içine tatlı girdi mi, o ayrı tabii. Spor da eklemek gerçekten faydalı, ben haftada en az 3 gün yürüyüş ypmaya çalışıyorum. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.