Diyet Grupları — plateau dönemi başladım

Cumartesi 22:48
Merhaba kızlar, Diyet Grupları başlığına plateau dönemi ile ilgili yazıyorum. 25 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bana göre bende de bu plateau dönemini yaşadım, gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Motivasyonu korumak için ben genelde küçük hedefler belirliyorum. Mesela bu hafta sadece 1 kilo vermek gibi. Ara öğünlerde de yoğurt ve meyve kombinasyonu yapmayı seviyorum, hem sağlıklı hem de doyurucu. Biraz değişiklik yapmak da iyi gelebiliyor, bazen kuruyemiş ya da sebze çubukları da tercih ediyorum. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
valla bende de bu plateau dönemi yaşanmıştı, gerçekten zor bir süreç. Motivasyonu korumak için ben de bazen kendime küçük ödüller veriyorum. Mesela bir hafta düzenli spor yaparsam, kendime yeni bir spor kıyafeti alıyorum. Ara öğünlerde ise genelde badem ya da ceviz gibi kuruyemisler tercih ediyorum, hem pratik hem de sağlıklı. Biraz da su içmeyi unutmamak lazım, çoğu zman susuzluk açlık hissi yaratabiliyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.