Diyet Grupları konusunda ne yiyorsunuz?

Salı 23:48
Merhaba kızlar, Diyet Grupları başlığına yeni diyet listesi ile ilgili yazıyorum. 34 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
hmm bende de bu motivasyon düşüklüğü oluyor bazen, özellikle tatlı şeyler görünce. Ara öğünlerde ben genelde yoğurt ve meyve tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de doyurucu. Bir de çiğ kuruyemişler çok işime yarıyor, biraz enerji veriyor. Motivasyonu korumak için sosyal medyada sağlıklı tarifler paylaşılan hesapları takip ediyorum, ilham veriyor. Belki sen de böyle bir şey deneyebilirsin.
bende hamilelikte bende de bu gibi dönemler oluyor, özellikle stresli zamanlarda biraz daha zorlanıyorum. Ara öğünlerde genelde havuç veya salatalık gibi sebzeler yiyorum, hem taze hem de çok düşük kalorili. Bir de bazen avokado tost yapıyorum, hem lezzetli hem de doyurucu oluyor. Motivasyonu korumak için de kendime küçük hedefler koyuyorum, mesela her hafta bir şeyler denemek gibi. Umarım sen de bu süreçte kendini iyi hissedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.