Diyet Grupları konusunda ne yiyorsunuz?

Salı 23:48
Merhabalar, Diyet Grupları başlığına yeni diyet listesi ile ilgili yazıyorum. 32 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
Bence motivasyonu korumak gerçekten zor. Ben de geçen ay çok iyi gitmiştim ama bu ay bir türlü kendimi toparlayamadım. Ara öğünlerde genelde yoğurt veya meyve yiyorum, bazen de ceviz atıyorum yanına. Onlr hem tok tutuyr hem de sağlıklı. Motivasyon için kendime küçük ödüller vermeye çalışıyorum, belki sen de deneyebilirsin. Başarıar dilerim!
Valla ben de bu motivasyon işinde zorlanıyorum. Geçen ay harika gidiyordum ama bu hafta biraz düşüş yaşadım. Ara öğünlerde genellikle avokado ve tam tahıllı ekmek tercih ediyorum, hem lezzetli hem de doyurucu. Motivasyonu korumak için de hedeflerimi sürekli gözümün önünde tutuyorum, birazcık da kendime teşvik veriyorum. Umarım sen de kendini toparlarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.