Dişlerimdeki sararmayı nasıl engelleyebilirim?

Çarşamba 21:07
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda dişlerimdeki sararmadan çok rahatsız olmaya başladım. Diş beyazlatma ürünleri kullanmayı düşündüm ama hangisi daha etkili bilmiyorum. Bazı arkadaşlarım doğal yöntemler önerdi, mesela karbonatla fırçalamak gibi. Sizce bunlar işe yarar mı? Ya da herhangi bir diş hekimi tavsiyeniz var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Bende de aynı sorun vardı, dişlerim zamanla sararmaya başladı. Ben de diş beyazlatma ürünleri denedim ama doğal yöntemler de çok işime yaradı. Karbonatla fırçalamak gerçekten etkili, ama fazla yapmamak lazım, diş minesine zarar verebilir. Ayrıca, diş hekimim bana düzenli kontrollerin önemli olduğunu söyledi, belki sen de bir gitmelisin. Umarım senin için de en iyi çözümü bulursun!
Bence diş saarrması gerçekten can sıkıcı bir durum. Benim de başıma geldi, özellikle kahve ve çay içtikten sonra fark ettim. Diş beyazlatma ürünleri denemiştim ama karbonat da fena değil aslında, ben de kullandım ama dikkatli olmak lazım. Ayrıca diş hekimine gitmek en iyisi, o daha iyi yönlendirebilir. Umarım sen de istediğin gibi bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.