Diş Eti Kanaması: Sebepleri ve Çözümleri Neler?

Çarşamba 21:21
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda diş etlermde kanama olmaya başladı. Özellikle dişlerimi fırçalarken ya da ağızda bir şeyler yerken canım acıyor. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Diş hekimine gitsem mi yoksa evde yapabileceğim bir şeyler var mı? Belki de beslenmemle ilgili bir sorun vardır, kim bilir? Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi? Nasıl başa çıktınız? Tavsiyeleriniz var mı?
Bence diş eti kanaması gerçekten can sikici bir durum. Bende de birkaç ay önce böyle bir şey olmuştu. Diş fırçalamak zor geliyordu, hatta kanama oluyordu ama sonra diş hekimine gittim. O da diş eti iltihabı olduğunu söyledi. Hekim, düzenli fırçalamamı ve diş ipi kullanmamı önerdi. Gerçekten de o şekilde daha iyi hissettim. Bence bir diş hekimine görünmek iyi bir fikir, en azından profesyonel bir görüş almış olrsun. beni de bilgilendirirseniz sevinirim
Bende de böyle bir durum olmuştu, diş etlerim kanamaya başlamıştı. Diş fırçalamak acı veriyordu, o yüzden bir süre fırçalamaktan kaçındım ama bu da durumu daha kötü hale getirdi. Sonra diş hekimine gittim, iltihap olduğunu söyledi. Düzenli fırçalamak ve diş ipi kullanmak dışında ağız gargarası önerdi. Bence sen de bir diş hekimine görünmelisin, en azından nedenini öğrenirsin. güzel günler

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.