Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı sonrası iyileşme süreci nasıl geçti?

Cumartesi 14:48
Merhaba kızlar, Uzun süredir Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı konusunu araştırıyorum. ağrı ne kadar sürer diye soruyorum aşamasındayım, Ankara'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bende de aynısı olmuştu, diş estetiği yaptırmadan önce çok tereddüt ettim. Benim gittigim klinik gerçekten iyi çıktı, doktorum da çok ilgiliydi. İlk gün biraz ağrı hissettim ama sonrasında geçiyor. Gizli maliyet konusunda şanslıydım, her şey baştan belli olmuştu. Korkmana gerek yok, sonuçlar gerçekten harika oluyor, ama yine de iyi bir doktor seçmek önemli. Umarım senin için de her şey gzel geçer!
Bende de diş estetiği yaptırma fikri uzun süre beni düşündürdü. Sonunda, Ankara'da iyi bir klinik buldum ve yaptırdım. İlk gün biraz rahatsızlık olmuştu ama ondan sonra ağrılarım hzla azaldı. Gizli maliyet benim için de olmadı, her şey netti. Gerçekten güzel bir gülüşe sahip oldum, o yüzden korkmana gerek yok, iyi bir doktor bulursan her şey yolunda gider. Şans seninle olsun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.