Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı öncesi sonrası — tavsiyeleriniz?

Pazartesi 12:48
Merhabalar, Uzun süredir Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı konusunu araştırıyorum. iyileşme süreci merak ediyorum aşamasındayım, Erzurum'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
uzun zamandır okuyordum sadece ben de geçen sene diş estetiği yaptırdım. Öncesinde çok tereddütlerim vardı ama sonuç harika oldu. Gittiğim klinik gerçekten profesyoneldi, doktorum da çok ilgiliydi. Ama bazı ekstra masraflar çıkmıştı, bunları önceden belirtmemişlerdi. Yine de sonuç beni çok mutlu etti. İyileşme süreci de beklediğimden daha kolay geçti, birkaç gün biraz rahatsızlık hissetmiştim ama sonra her şey yoluna girdi. Umarım senin için de her şey güzel olur!
ya ben ben de diş estetiği yaptırdım bir süre önce. Öncesinde çok araştırdım, birçok klinik gezdim. Gittiğim yer çok temizdi ve doktorum oldukça deneyimliydi. İyileşme sürecim de umduğumdan daha rahat geçti, sadece ilk birkaç gün biraz hassasiyet yaşadım ama sonrasında her şey mükemmel oldu. Gizli maliyet konusunda benim de başıma geldi, bazı ekstra işlemler için ek ücret talep ettiler. Ama sonuç gerçekten harika, çok memnunum. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.