Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı öncesi sonrası — tavsiyeleriniz?

Çarşamba 07:48
Herkese selam, Uzun süredir Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı konusunu araştırıyorum. doktor önerisi arıyorum aşamasındayım, Trabzon'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
şahsen diş estetiği yaptıranlar için ben de bir şeyler paylaşmak istedim. Geçen sene ben de gülüş tasarımı yaptırmıştım, çok memnun kaldım. İstanbul'da bir klinikte yaptırdım ama Trabzon'da da iyi yerler varmış. Gittiğim yerde doktor çok ilgiliydi, her aşamada bilgilendirdi. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey açıkça konuşuldu önceden. Bence doktor seçerken referanslara dikkat etmek önemli, biraz araştırma yapınca uygun yerleri bulabilirsin. Umarım senin için de her şey güzel geçer!
ben de geçen sene diş estetiği yaptırdım, deneyimimi paylaşmak istedim. İstanbul'da bir klinikte yaptırdım ama duyduğuma göre Trabzon'da da gerçekten iyi yerler var. Gülüş tasarımım için çok araştırma yaptım, doktorum çok ilgiliydi ve her aşamada beni bilgilendirdi. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey netti. Bence doktor seçerken mutlaka hasta yorumlarına bakmak önemli, böylece daha doğru bir karar verebilirsin. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.