Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı düşünüyorum ama korkuyorum

Cumartesi 22:48
Merhabalar, Uzun süredir Diş Estetiği - Gülüş Tasarımı konusunu araştırıyorum. ağrı ne kadar sürer diye soruyorum aşamasındayım, Denizli'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
valla bende de diş estetiği yaptırma fikri vardı bir dönem, biraz korkmuştum ama sonunda yaptırdım. Benim deneyimim çok iyi geçti, ağrı konusunda da fazla sıkıntı yaşamadım. İlk gün hafif bir hassasiyet oldu ama 1-2 gün içinde geçti. Gittiğim klinik çok profesyoneldi, gizli maliyet falan çkmadı, her şeyi baştan söylediler. Doktorum da çok ilgiliydi, her aşamada bilgilendirdi. Bence eğer içini rahatlatacak bir şeyse, denemelisin. beni de bilgilendirirseniz sevinirim
ilk kez yazıyorum buraya diş estetiği fikri bende de vardı bir süre, çok düşünmüştüm. Ben yaptırdım ve açıkçası korktuğum kadar kötü geçmedi. İlk gün biraz hassasiyet hissettim ama 2-3 gün içinde geçti. Gittiğim klinik çok temiz ve düzenliydi, ekstra maliyet falan çıkmadı, her şey netti. Doktorum da çok sabırlıydı, her aşamada beni bilgilendirdi. Eğer gerçekten istiyorsan, bence denemelisin. Umarım senin için de her şey yolunda gider.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.