Deneyim paylaşımı: iyileşme süreci merak ediyorum

Pazar 10:48
Yine bir soruyla geldim :) Uzun süredir Genital Estetik konusunu araştırıyorum. iyileşme süreci merak ediyorum aşamasındayım, Sakarya'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
aa bende de böyle bir süreçten geçtiğim için sana biraz deneyimimi paylaşmak istedim. Ben de genital estetik yaptırdım, iyileşme sürecim yaklaşık 2-3 hafta sürdü. İlk hafta biraz rahatsızlık hissetmiştim ama zamanla geçti. Gittiğim doktor çok deneyimliydi ve her aşamada beni bilgilendirdi. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey baştan netti. Sakarya'da benim için iyi bir deneyim oldu, umarım senin için de öyle olur!
şöyle bi şey var ben de bu konuda bir deneyim yaşadım. Geçen yıl genital estetik yaptırdım ve iyileşme sürecim yaklaşk 3 hafta sürdü. İlk birakç gün biraz rahatsızlık hissetmiştim ama zamanla alıştım. Gittiğim yer çok profesyoneldi, doktor her konuda çok yardımcı oldu. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey açıkça konuşuldu. Sakarya'da böyle bir süreç geçirmek benim için kolay oldu, umarım senin için de öyle olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.