Deneyim paylaşımı: fiyat araştırması yapıyorum

Cumartesi 15:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Uzun süredir Vücut Estetiği konusunu araştırıyorum. fiyat araştırması yapıyorum aşamasındayım, İstanbul'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
ben de vücut estetiği konusunu araştırırken birçok klinik gezdim. İstanbul'da birkaç yere gittim ama en çok memnun kaldığım yer, Beşiktaş'taki bir klinikti. Doktor çok ilgiliydi ve tüm süreci çok iyi açıkladı. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey netti. Ama yine de fiyatlar biraz değişken olabiliyor, bence iyi bir araştırma yapmalısın. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
bende de vücut estetiği yaptırmayı düşünmüştüm bir süre önce. İstanbul'da birkaç klinik dolaştım. En çok memnun kaldığım yer Kadıköy'deki bir hastaneydi. Doktorum gerçekten çok profesyoneldi ve her soruma sabırla yanıt verdi. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey önceden konuşuldu. Ama fiyatlar biraz değişiyordu, araştırma yapman iyi olur. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.