çocuklara uygun tarif tarifi paylaşmak istiyorum

Pazar 14:48
Merhaba kızlar, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma, MasterChef konusunda çocuklara uygun tarif denedim, evde denemek isteyenlere yazayım dedim.

Malzemeler basit aslında, ben Bursa'de marketten aldım. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz? Püf noktası varsa yazın lütfen, bir dahaki sefere daha iyi çıksın istiyorum.

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
ya ben bende de çocuklara uygn tarifler denemek var. Geçen hafta sebzeli köfte yaptım, hem sağlıklı hem de çocuklar bayıldı. Malzemeler basit, havuç, kabağı rendeliyorsun, kıyma ile karıştırıp köfte şekli veriyorsun. Fırında da pişirince daha hafif oluyor. Püf noktası olarak biraz baharat ekleyebilirsin, ben kimyon koydum, güzel bir tat kattı. Marketten aldığım malzemeler genelde taze oluyor ama yerel pazardan almak da iyi bir seçenek. Umarım senin tarifin de harika olur!
ben de çocuklara uygun tarifler denemeyi çok seviyorum. Geçenlerde yoğurtlu sebze çorbası yaptım, hem besleyici hem de kolay. Havuç, patates ve bezelyeyi haşlayıp, yoğurtla karıştırıyorsun, tamam! Biraz zeytinyağı ekleyince lezzeti artıyor. Çocuklarım çok sevdiler, hatta kendi tabaklarından bitirdiler. Malzemeleri genelde yerel marketten alıyorum, tazelik önemli bence. Umarım senin tarifin de harika olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.