Cinsellik +18 — okul telaşı

Çarşamba 23:48
Merhabalar, Cinsellik +18 konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sakarya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bence bu dönem gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Ben de okul zamanında bu konularla ilgili çok fazla düşünüyordum. Arkadaşlarımın söyledikleri de beni daha da karıştırmıştı. Ama en önemlisi, kendini nasıl hissettiğin ve neye hazır olduğun. Bu konularda iletişim çok önemli, partnerinle açıkça konuşmak her şeyi kolaylaştırabilir. Kafanda soru işaretleri varsa, bir uzmandan yardım almak da iyi bir seçenek. sen de geç geçmezsin umarım
slm benim de okul dönemimde bu konular kafamı çok kurcalıyordu. Arkadaşlarımın söyledikleri bazen beni daha da kaygılandırıyordu. Bazen doğru bildiğim şeylerin aslında ne kadar karmaşık olduğunu düşünüyordum. Önemli olan, kendini ne kadar rahat hissettiğin ve sınırlarını bilmen. Bu konuda partnerinle açık bir iletişim kurmak her zaman faydalı. Ben de bazen bir uzmandan destek almayı düşünmüştüm, iyi bir fikir olabilir. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.