Cilt Bakımı için ürün önerisi arıyorum

Salı 12:48
Yine bir soruyla geldim :) Cilt Bakımı başlığına makyaj sabitleme için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bende de cilt bakımı konusunda sürekli denemeler oluyor. Son zamanlarda The Ordinary’nin hyaluronic acid serumunu kullanıyorum, gerçekten cildimi nemlendiriyor. Makyaj sabitleme için de Urban Decay’in All Nighter spreyini öneririm, çok başarılı bence. Fiyat/performans olarak da bence gayet iyi. Bir de cilt tipine göre ürün seçmek önemli, ben karma cildim için bu ürünleri buldum. Umarım sen de beğenirsin!
geçenlerde ben de cilt bakımı konusunda oldukça denemeler yaptım. Şu sıralar CeraVe’nin nemlendiricisini kullanıyorum, çok memnunum. Makyaj sabitleme için ise NYX’in makyaj sabitleyici spreyi bence harika, fiyatı da çok uygun. Cildim kuru olduğu için bu ürünler iyi geliyor, senin cilt tipine de uyabilir. Denemeni tavsiye ederim. Umarım sen de beğenirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.