Cildim/kurulum yeni serum denedim, ne yaptınız?

Perşembe 07:48
Herkese selam, İstenmeyen Tüyler, Lazer ve İğneli Epilasyon başlığına yeni serum denedim için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende de uzun süre denemeler yaptım, en sonunda bir serum buldum ki tam istediğim gibi oldu. Cildim hem nemlendi hem de yumuşadı. Fiyatı da makuldü, yani performansına göre uygun diyebilirim. Özellikle bu dönemde doğal içerikli ürünler tercih ediyorum. Çok fazla marka denedim ama bu serum için gerçekten memnunum. Belki sen de şansını deneyebilirsin, umarım senin için de iyi sonuçlar verir. yazarsanız sevinirim
bnde de cildim için serum denemeleri vardı. En sonunda bir ürün buldum ki aşrı memnunum. Cildim daha cnalı ve pürüzsüz oldu. Benim kullandığım serum doğal içerikli ve fiyatı da oldukça uygundu. Sadece birkaç haftada etkilerini görmeye başladım. Eğer sen de doğal ürünler arıyorsan, şansını bu yönde deneyebilirsin. Umarım senin için de iyi sonuçlar verir.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.