Cildim/kurulum saç dökülmesi, ne yaptınız?

Salı 03:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, İmaj Her Şeydir başlığına saç dökülmesi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
şahsn bende de saç dökülmesi sorunu vardı bir ara, çok canımı sıkıyordu. Ben de birkaç ürün denedim ama en çok Biotin takviyesinin etkisini gördüm. Ayrıca saç kremim Loreal’in Elvive seriisydi, o da iyi geldi. Fiyat/performans olarak bence gayet başarılılar. Bir de doğal yağlar kullanmayı denedim, zeytinyağı ve hint yağı karışımını saçımda bekletiyordum, o da işe yaradı. Umarım sen de en kısa zamanda uygun ürünü bulursun!
slm bende de bi süre önce saç dökülmesi sorunu vardı. O zamanlar denediğim ürünlerden biri Kerastase’in şampuanıydı, baya iyi geldi aslında. Ama en çok doğal yağlar işe yaradı benim için. Zeytinyağıyla hint yağı karışımını haftada bir uyguluyordum, saçlarım daha sağlıklı görünmeye başladı. Fiyat/performans açısından bence bi tık pahalı ama sonuçları güzel. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.