Cildim/kurulum parfüm önerisi, ne yaptınız?

Çarşamba 11:48
Selamlar, Vücut Bakımı başlığına parfüm önerisi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
bende de benzerini yaşadım bende parfüm konusunda bir sürü deneme yaptım, ama en sonunda The Body Shop'un Vanilla Chai parfümünü buldum. Gerçekten kalıcı ve hoş bir kokusu var. Fiyat/performans olarak bence gayet iyi. Ayrıca, Yves Rocher'nin parfümleri de çok güzel, özellikle Naturelle serisi. Hem doğa dostu hem de fiyatı uygun. Umarım sen de en kısa zamanda istediğin parfümü bulursun!
bende hamilelikte ben de parfüm konusunda bayağı deneme yaptım. En sonunda Zara’nın parfümlerinden birine aşık oldum, özellikle “Red Vanilla” çok güzel. Hem kalıcı hem de fiyatı makul. Ayrıca, yine The Body Shop'un bazı parfümleri de fena değil. Ben genelde meyveli ve hafif tatlı kokuları tercih ediyorum. Umarım sen de aradığın parfümü bulursun, yola çıkmadan bir kaç denemekte fayda var.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.