Cildim/kurulum parfüm önerisi, ne yaptınız?

Cumartesi 00:48
Herkese selam, Cilt Bakımı başlığına parfüm önerisi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
Bende de cilt kuruluğu sorunu vardı ve parfüm bulmakta zorlanıyordum. En son The Body Shop’un Vanilla Chai parfümünü denedim, hem çok kalıcı hem de cildimi kurutmuyor. Fiyatı da bence uygun, alışveriş sırasında bir indirim bulursanız daha da güzel olur. Ayrıca, cilt bakımında nemlendirici kullanmak da çok işime yaradı. Umarım siz de aradığınız parfümü bulursunuz!
Bence parfüm bulmak gerçekten zor. Benim de cildim kuruydu ve parfüm kullanınca daha da kötüleşiyordu. Son zamanlarda Jo Malone’un Lime Basil & Mandarin parfümünü denedim, hem çok fresh hem de cildimde kuruluk yapmadı. Fiyatı biraz yüksek ama indirimde yakalarsanız bence değer. Ayrıca, nemlendirici kullanmayı da ihmal etmeyin, cildiniz daha sağlıklı görünüyor. Umarım aradığınız parfümü bulursunuz!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.