Cildim/kurulum parfüm önerisi, ne yaptınız?

Pazar 04:48
Yine bir soruyla geldim :) İmaj Her Şeydir başlığına parfüm önerisi için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
geçenlerde bende de parfüm bulma derdi var. Geçen yaz Yves Rocher’ın parfümünü denemiştim, gerçekten fiyat/performans açısından çok iyiydi. Hafif çiçeksi bir kokusu var, çok ferah hissettiriyor. Ama son zamanlarda Zara’nın parfümlerini de denedim, onların da kalıcılığı fena değil. Üstelik fiyatları da çok ugyun. Belki sen de bir göz atabilirsin. Umarım aradığın parfümü bulursun!
uzun zamandır okuyordum sadece ben de parfüm bulma konusunda sıkıntı yaşıyordum bir süre once. Geçen kış Kiehls'in parfümünü denedim, tam anlamıyla bayıldım! Hem kalıcılığı çok iyi hem de çok doğal bir kokusu var. Fiyatı biraz pahalı ama bence gerçekten değer. Ayrıca, bazen Nuxe'un parfümlerini de kullanıyorum, o da çok hoş ve fiyat/performans olarak fena değil. Umarım sen de aradığın parfümü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.