Cildim/kurulum makyaj sabitleme, ne yaptınız?

Cumartesi 14:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Saç Bakımı, Saç Modelleri, Saç Boyama başlığına makyaj sabitleme için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
aa bnde de aynı sorunu yaşıyorum aslında. Son zamanlarda birkaç ürün denedim ama epeydir memnun kaldığım bir şey bulamadım. En son bir makyaj sabitleyici sprey denedim, fiyatı uygun ama etkisi pek yok gibi geldi. Bence en iyisi, denemek için küçük boyları almak. Belki de ürünlerin cildimize göre değişiklik gösteriyor. Fiyat/performans açısından iyi bir şey bulursam hemen paylaşırım. Umarım sen de aradığını bulursun!
kızlar bende de makyaj sabitleme konusu hep bir sorun olmuştur. Geçenlerde bir arkadaşımın önerisiyle bir sprey denedim, M.A.C'in Fix+ spreyini. Fiyatı biraz yüksek ama gerçekten etkili geldi. Cildim kuru olduğu için benim için iyi oldu, makyajımın daha uzun süre kalmasını sağladı. Ama fiyat/performans açısından daha uygun bir şey bulmak da istyorum. Belki de küçük boylarını deneyip karr vermek en iyisi. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.