Cildim/kurulum kuru cilt, ne yaptınız?

Perşembe 09:48
Herkese selam, Cilt Bakımı başlığına kuru cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
slm bende de kuru cilt sorunu vardı bir dönem. Ben en çok nemlendirici kremleri denedim, özellikle avokado yağı içerenleri çok sevdim. Ayrıca, hyaluronik asit serumları da benim için işe yaradı. Fiyat/performans açısından bence CeraVe ve La Roche-Posay ürünleri gayet başarılı. Her akşam yatmadan önce bol bol sürüyordum, cildim gerçekten daha iyi oldu. Umarım sen de uygun ürünleri bulursun!
bende de kuru cilt sorunları olmuştu, özellikle kış aylarında çok zorlanıyordum. Benim için en iyi çözüm yağ bazlı nemlendiriciler oldu. Özellikle badem yağı ve zeytinyağı karışımı kullanmıştım, cildim çok daha iyi hissetti. Ayrıca, sabahları kullanmak için su bazlı nemlendirici de ekledm, böylece cildim hem nemli kalıyor hem de hafif oluyor. Fiyat/performans açısından kesinlikle The Ordinary ürünlerini tavsiye ederim, hem uygun hem de etklii. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.