Cildim/kurulum karma cilt, ne yaptınız?

Pazar 23:48
Merhaba kızlar, Kalıcı Makyaj Uygulamaları başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ben de karma ciltle çok uğraştım, gerçekten zor bir cilt tipi. Bende en iyi sonuçları nemlendirici ve serum kombinasyonuyla aldım. Özellikle hyaluronik asit içeren serumlar çok işime yaradı. Bir de matlaştırıcı nemlendiriciler kullanınca yağlı bölgelerim dengeye geldi. Fiyat/performans olarak CeraVe ve The Ordinary ürünleri gayet başarılı. Hatta bazen indirimde bulunca stokluyorum. Umarım sen de en kısa zamanda doğru ürünü bulursun!
aa bende de karma cilt var ve gerçekten zor bir mücadele. En iyi sonuçları hyaluronik asit serumlarıyla aldım, cildim su gibi içiyor resmen. Bir de sabahları kullanmak için hafif bir jel nemlendirici tercih ediyorum, bu sayede yağlı bölgelerim daha dengeli oluyor. Fiyat/performans açısından La Roche-Posay ve Neutrogena ürünlerini çok beğeniyorum, özellikle indirimde yakalarsanız kaçırmayın derim. Umarım sen de en kısa zamanda cildine uygun ürünleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.