Cildim/kurulum karma cilt, ne yaptınız?

Cumartesi 16:48
Yine bir soruyla geldim :) Cilt Bakımı başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
bayağı bende de karma cilt var, baya zorlanıyorum bu konuda. Geçen yaz bir süre The Ordinary'nin niacinamide serumu ve CeraVe'nin nemlendiricisini kullandım, ikisi de fiyat/performans açısından başarılıydı bence. Ama cildim hala bazen kuruyor bazen de yağlanıyor, dengeyi tam yakalayamadım. Şu an Bioderma'nın Sensibio temizleme suyu ve La Roche-Posay'in güneş kremini deniyorum, ikisi de iyi geldi gibi. Umarım sen de uygun ürünleri bulursun!
bende de karma cilt var ve gerçekten zor bir denge sağlamak. Ben de bir süre önce Neutrogena'nın Hydro Boost jel nemlendiricisini kullandım ve gerçekten hoşuma gitti. Cildim hem nemli kaldı hem de yağlanma sorunu yaşamadım. Şu an biraz daha doğal ürünlere yöneldim, Wleda'nın nemlendiricisini deniyorum, güzel bir his veriyor ama tam sonuç almadm. Fiyat/performans açısından bence Farmasi'nin temizleme jeli de fena değil, hem uygun hem de cildimi rahatlatıyor. Umarım sen de aradığın ürünleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.