Cildimdeki sivilcelerle başa çıkmak için ne yapmalıyım?

Çarşamba 19:24
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda cildimde sivilce çıkma sorunuyla başım dertte. Özellikle çene bölgemde yoğunlaşıyor ve iz bırakma riskinden çok korkuyorum. Daha önce bu konuda neler denediniz? Hangi ürünler ya da yöntemler işe yaradı? Ben de bir kaç ürün denedim ama etki etmedi gibi hissediyorum. Yüzümdeki bu sivilceler için makyaj yaparken nasıl bir yol izlemeliyim, tavsiyelernizi bekliyorum!
Bende de sivilce sorunu vardı birkaç ay önce, özellikle çene bölgemde. Ben de ilk başta çok denemeler yaptım ama en sonunda cildimi biraz daha az kurutup, nemlendirici kullanmaya başladım. Ayrıca, doğal ürünler kullanmayı tercih ettim, aloe vera jeli falan iyi geldi. Makyaj konusunda ise, hafif ürünler kullanıp, cildin nefes almasına izin vermek önemli. Umarım senin için de bir çözüm bulursun!
Valla ben de sivilcelerle baya bir uğraştım, çene bölgemde özellikle rahatsız ediciydi. İlk başta pahalı ürünler denedim ama tam etkili olmadı. Sonra, doğal yağlar kullanmaya başladım, özellikle çay ağacı yağı baya işe yaradı. Makyaj yaparken de, cildin nefes alması için mümkün olduğunca hafif ürünler seçiyorum. Umarım senin de cildin düzelir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.