Buzdolabımın sesi çok garip, ne yapmalıyım?

Çarşamba 19:38
Mrb arkadaşlar, buzdolabım son zamanlarda çok garip sesler çıkarıyor. Bazen uğuldayıp bazen de tıslama gibi sesler çıkarıyor. İlk başta önemsemedim ama artık beni rahatsız etmeye başladı. Bu sesler normal mi, yoksa bir arıza mı var? Başına böyle bir şey gelen var mı? Tm olarak yeni bir buzdolabı almak mı gerek, yoksa tamir ettirmek daha mı mantıklı? Yorumlarınızı bekliyorum!
Bende de aynı sorun olmuştu, ama birkaç gün sonra ses kendiliğinden geçti. Yine de rahatsız edici bir şeyse bence bir uzmana göstermek iyi olabilir. Belki de basit bir şeydir, ama eğer sesler devam ederse yeni bir buzdolabı almak daha mantıklı olabilir. Ben tamir ettirmekle uğraşmamıştım açıkçası. Umarım en kısa zamanda çözülür!
Bende de birkaç ay önce böyle bir durum olmuştu. Buzdolabım tıslıyor ve uğuldayarak ses çıkarıyordu. Öncelikle, sesi önemsemedim ama zamanla beni de rahatsız etmeye başladı. Sonra bir teknik servise danıştım, basit bir parça değişimiyle çözüldü. Tamir ettirmek, yeni almak yerine daha mantıklı geldi bana. Umarım en kısa zamanda hallolur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.