Burun Estetiği yaptıran var mı, fiyatlar nasıl?

Pazar 15:48
Merhaba kızlar, Uzun süredir Burun Estetiği konusunu araştırıyorum. iyileşme süreci merak ediyorum aşamasındayım, Bursa'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
Merhaba, Nihan ben. Ben de bir süre önce burun estetiği yaptırdım, iyileşme sürecim biraz zorlu geçmişti ama sonuçlarından memnunum. Ben İstanbul'da bir klinikte yaptırdım ve doktorum gerçekten çok ilgiliydi. İlk günlerde morluklar ve şişlikler oldu ama zamanla geçti. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey baştan açıkça söylendi. Bursa'daki klinikleri araştırırken doktorun deneyimine dikkat etmeni öneririm, iyi bir doktor gerçekten fark yaratıyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Merhaba, ben Fatma. Ben de burun estetiği yaptırdım, yaklaşık 6 ay oldu. İstanbul'da bir klinikte yaptırdım, doktorum gerçekten çok iyi biriydi. İyileşme süreci benim için de biraz zorlu geçti, ilk günler şişlik ve morluklar oldukça rahatsız ediciydi ama sonrası çok daha iyi oldu. Gizli maliyetle karşılaşmadım, her şey baştan açıkça belliydi. Bursa'daki klinikleri araştırırken doktorun deneyimine dikkat etmeni kesinlikle öneririm. Umarım senin için de her şey güzel olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.